Ivaya Collections είναι ένα νέο ελληνικό brand που δημιουργεί χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Οι δημιουργίες μας σχεδιάζονται με μια μοναδική τεχνική που αντανακλά το φως με συναρπαστικούς τρόπους, δημιουργώντας ένα λαμπερό οπτικό αποτέλεσμα. Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από γεωμετρικά σχήματα και δομές, τη συμμετρία και το μίνιμαλ ύφος.
Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός και οι αντανακλάσεις που δημιουργούνται δίνουν ζωή και λάμψη στα κοσμήματα μας. Οι δημιουργίες της Ivaya Collections είναι τέλεια δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Το εργαστήριο μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και τα προϊόντα μας κυκλοφορούν στην αγορά από το 2017. Προς το παρόν δεν διαθέτουμε φυσικό κατάστημα, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας εδώ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σε διάφορα καταστήματα με τα οποία συνεργαζόμαστε, όπως και σε διάφορες εκθέσεις στις οποίες λαμβάνουμε μέρος και θα σας ενημερώνουμε μέσω των σελίδων μας στο facebook και instagram.

Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και φτιάχνονται αποκλειστικά από εμάς. Αν κάτι δεν είναι στο μέγεθος σας και θέλετε να γίνει κάποια αλλαγή στις διαστάσεις του προϊόντος, μπορείτε να μας ενημερώσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας ή να μας καλέσετε. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση!
-